Viimeisiä infopläjäyksiä ennen tapahtumaa

Hei taas kaikille!
Muutama asia vielä mistä haluaisimme yhdistyksen puolesta ilmoittaa.

  1. Pelipisteet

Pelipisteitä on tällä hetkellä 16 kpl. Olemme painottaneet resursseja tiettyihin suosittuihin peleihin. Olisi mahtavaa jos löytyy vielä ihmisiä, jotka ovat tulossa tapahtumaan ja pystyisivät tuomaan pelipisteen mukanansa.

  1. Ennakkoilmoittautumiset

Tahdomme muistuttaa, että ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu lauantaina 05.03.2016 klo 10.30. Toivoisimme kaikkien olevan silloin jo sisällä tapahtumassa tai vähintään ennakkoilmoittautuneena sähköpostiin tai staffin jäsenelle.

  1. Taistelupelaajista videomateriaalia

Haluaisimme haastatella teitä pelaajia siitä millaista on harrastaa taistelupelejä, millainen on yhteisö Suomessa, mikä puuttuu Suomen taistelupeliscenestä.  Jos kiinnostus herää, ilmoittakaa vaikka infoon tapahtuman aikana jos haluatte tulla haastateltavaksi.