Tapahtuman yhteenveto

Tapahtuma oli ja meni. Yhdistyksen puolesta haluamme kiittää kaikkia kävijöitä sekä yhteistyökumppaneitamme mahtavasta tapahtumasta. Ilman teitä se ei olisi ollut mahdollinen. Muutamat asiat ovat jo nousseet pinnalle tapahtuman jälkeen ja haluamme avata niitä heti.

Mortal Kombat X:n streamauksen uupuminen:


Ensinnä olemme varsin pahoillamme MKX:n streamauksen uupumisesta. TT2 vei yllättävän paljon aikaa streamissa ja emme kokeneet järkeväksi katkaista sen streamausta, jotta voisimme streamata MKX:n top4:n. Tästä syystä johtuen emme pidättäneet MKX:n pelaajia siihen asti, kunnes TT2 oli ohi, vaan top4 pelattiin ilman streamia. Olemme pahoillamme, jos tämä päätös jäi harmittamaan pelaajia tai katsojia. Ensi tapahtumaan pyrimme parantamaan ajankäyttöä streamissa niin, että jokaista peliä pyritään siellä streamaamaan.
BlazBlue ja Unielin vähäinen turnaus osallistuja määrä:

Tämä tuli meille yllätyksenä. Äänestäjiä molemmissa peleissä oli yli 15, mutta paikan päällä unieliin ilmoittautui 4 ja BlazBlueen 7. Ensi tapahtumaan olemme jo alkaneet pohtia miten turnauspelit saisi päätettyä parhaiten. Jos teillä hyvät pelaajat on ehdotuksia, otamme niitä mielellämme vastaan. Turnauspelit valitettavasti täytyy valita etukäteen, jotta voimme pyytää pelipisteitä tapahtumaan.

Otamme mielellämme palautetta vastaan foorumeilla, facebookissa tai vaikka kommenttiosioon siitä miten viihdyitte tapahtumassa ja missä on parannettavaa.