Luminyrkin aikataulut ja ennakkoilmoittautuminen

Luminyrkin aikataulut ovat seuraavat:

Perjantai:

klo 16:00 ovet auki ja casuaalit käyntiin

Lauantai:

klo 10:30 Ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu
klo 11:00 Tekken Tag Tournament 2 – turnaus alkaa
klo 11.30 Street Fighter V – turnaus alkaa
klo 13.00 Mortal Kombat X – turnaus alkaa
klo 13.00 Guilty Gear  – turnaus alkaa
klo 16.00 Uniel – turnaus alkaa
klo 17.30 Blazblue – turnaus alkaa

Sunnuntai:

Street Fighter V tiimi-turnaus
Paras Tekken kaupunki – turnaus

Alkamisajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

Turnauspäivän Check-in ilmoitus!!!

Hei kaikki!
Tänään haluaisin informoida teitä sellaisesta asiasta, kuin turnauspäivän check-in. Viime Insomniassa tuli paljon porukkaa sisään 5 minuuttia ennen turnausten alkua. Tämä aiheutti brackettien uudelleen tekemisen, joten koemme tarpeen muutokseen. Toivoisimme turnauksiin osallistuvien kilpailijoiden olevan sisällä tapahtumassa viimeistään lauantaina klo 10.
Ennakkoilmoittautuminen suljetaan Lauantaina klo 10.30 ja sen jälkeen ilmoittautuminen aiheuttaa brackkettien luonnissa ongelmia.Jos ette ole ilmoittautunut ennakkoon tai ole paikalla ennen lauantai klo 10.30 pidätämme oikeuden olla lisäämättä teitä turnauksiin HUOM. Ennakkoilmoittautua voi sähköpostilla luminyrkki@gmail.com
tai vaikka suoraan puheenjohtaja Riku Sulamäelle tai VPJ Juho Hennolalle.